Vi kan vores håndværk til fingerspidserne - Vi laver nemlig ikke andet

Om os

Lige fra dag ét har vores vision været at skabe et sted, hvor der altid er god stemning. Et sted hvor æstetik, hygiejne og godt håndværk går op i en højere enhed. Og hvor alle kunder får en professionel oplevelse og går ud ad døren med et godt resultat.

Vores vigtigste opgave er at sørge for, at du får en professionel tilgang til du får lavet en korrekt piercing.

Lige fra dag ét har vores vision været at skabe et sted, hvor der altid er god stemning. Et sted hvor æstetik, hygiejne og godt håndværk går op i en højere enhed. Og hvor alle kunder får en professionel behandling.

For os er en piercing ikke bare en piercing. Vores vigtigste opgave er at sørge for en professionel tilgang til du får lavet en korrekt piercing. Det er afgørende for os, at dit besøg hos os sker i et professionelt miljø..

Vores håndværk udføres med stor faglig stolthed. Det er derfor vi løbende deltager i forskellige kurser og sørger for altid at være opdaterede på de nyeste professionelle teknikker.

Vi er medlem af både APP (Association of Professional Piercers) og DTL (Dansk Tatovør Laug). Vores certificeringer, kombineret med vores lange erfaring og store passion for faget, betyder at vores kunder altid kan forvente de bedste resultater.
H
vis vi vurderer, at det du vil have piercet ikke kan fungere, så siger vi det altid.

Det vigtigste for os er nemlig ikke at sælge mange piercinger, men at sikre at alle vores kunder får et godt resultat de bliver glade for.

Scroll to Top